Zwaar uitduel voor PSV Vrouwen

Zwaar uitduel voor PSV Vrouwen
2 min

Koploper PSV Vrouwen reist voor de laatste speeldag van 2018 af naar Den Haag. De ontmoeting tegen de nummer drie ADO Den Haag staat op het programma. PSV Vrouwen reist met aan nagenoeg fitte selectie af.

PSV Vrouwen komt vrijdagavond in actie tegen ADO Den Haag in het Cars Jeans Stadion. Beide ploegen zijn al geplaatst voor de kampioenspoule. De koploper van de Eredivisie Vrouwen heeft het traditioneel lastig in Den Haag. PSV Vrouwen won het thuisduel met 2-1 dankzij twee doelpunten van Katja Snoeijs en hoopt de ongeslagen reeks vrijdag een vervolg te geven. Coach Luiten blikt vooruit op de ontmoeting. “We hebben ons op het duel voorbereid zoals anders en willen de eerste seizoenshelft goed afsluiten in Den Haag. Op die manier kunnen we met een goed gevoel de winterstop ingaan. Het team is fit en kijkt uit naar het laatste duel van 2018.”

Volg @psvvrouwen op social media  
Wil jij graag op de hoogte blijven van het scoreverloop bij ADO Den Haag Vrouwen - PSV Vrouwen? Volg het vrouwenteam via @psvvrouwen op Instagram of Facebook voor de wedstrijdupdates.