Winactie | Vlieg met PSV en Bavaria naar de Spaanse zon voor het Europese uitduel tegen Sevilla

Winactie | Vlieg met PSV en Bavaria naar de Spaanse zon voor het Europese uitduel tegen Sevilla
2 min

Vlieg samen met PSV en Bavaria geheel verzorgd naar het uitduel in de play-off in de Europa League. Een prachtige hotelkamer met Bavaria-badjas en PSV-dekbed, een dagprogramma in Sevilla en tickets voor de wedstrijd. Ben jij als VIP bij Sevilla - PSV?

In de play-offs voor de knock-outfase van de Europa League speelt PSV op 16 februari het uitduel tegen Sevilla. In Spanje hoopt PSV zich naar een goede uitgangspositie te voetballen voor de return in Eindhoven. 

En jij kunt daarbij zijn! Want samen met Bavaria en Robbie van de Bankzitters vlieg jij, met een vriend of vriendin én de selectie van PSV naar de Spaanse zon. Zij zorgen dat jullie je als VIP thuis voelen. 

Check-in in een luxe hotelkamer met toffe PSV en Bavaria items. Ontvang €250 zakgeld voor eigen daginvulling en bekijk de wedstrijd op een mooie plek in het stadion.

Wil jij deze prachtige reis winnen? Laat ons dan, via de onderstaande knop, weten wat er echt niet mag ontbreken om jezelf thuis te voelen tijdens een awayday en misschien ga jij samen met een vriend(in) als VIP mee naar Sevilla - PSV.

Aanmelden