Willem II met topscorer Sol tegen PSV

Willem II met topscorer Sol tegen PSV
2 min

Het was afgelopen week de meest gestelde vraag rond het trainingsveld van Willem II. Blijft Fran Sol in Tilburg? De Spaanse goalgetter van de Tricolores bleef en neemt het zodoende vandaag met Willem II op tegen PSV.

Robbemond    
Sol is dit seizoen al goed voor drie doelpunten in het team waarvan Adrie Koster sinds kort coach is. De oud-speler van PSV volgde Reinier Robbemond op die inmiddels bij PSV op de bank zit als assistent-coach van Mark van Bommel. Robbemond debuteerde vorig seizoen als interim-trainer tegen PSV en won destijds met 5-0. Een wedstrijd die de komende jaren ongetwijfeld vaker zal worden aangehaald als PSV en Willem II elkaar ontmoeten.

Actief 
Waar Sol bleef, trok Willem II zelf een behoorlijk aantal nieuwe spelers van. Verreweg de bekendste werd gisteren definitief vastgelegd: Vurnon Anita wordt voor een seizoen gehuurd van Leeds United. Daarnaast trok Willem II bekenden als Donis Avdijaj, Aras Ă–zbiliz en Dan Crowley aan. Allen hebben een verleden in de Nederlandse Eredivisie.

Al 32 wedstrijden ongeslagen 
PSV heeft van het Philips Stadion een onneembare veste gemaakt. Al 32 thuisduels op rij werd er niet door PSV verloren in de Eredivisie. 28 van die wedstrijden won PSV. Ook tegen Willem II kent PSV een uitstekend track-record. Van de laatste 15 ontmoetingen in Eindhoven won PSV er 15.