‘Wij konden niet puntloos vertrekken’

‘Wij konden niet puntloos vertrekken’
2 min

Jorrit Hendrix was blij dat PSV een punt overhield aan het duel met Roda JC Kerkrade. De middenvelder die bij afwezigheid van onder anderen Marco van Ginkel de aanvoerdersband droeg, tekende kort voor tijd zelf voor de 2-2. “Gelukkig halen we nog een punt hier.”

Knipoog 
“Ik had echt niet willen verliezen”, vervolgde Hendrix bij FOX Sports. “Zij scoren op een vervelend moment, ik vind het knap dat we nog terugkomen”, aldus Hendrix die op verzoek het kampioensfeest erbij haalde. “Natuurlijk hebben we het tot in de late uurtjes gevierd. De omstandigheden hielpen vandaag niet mee, maar wij konden niet zonder punten naar Eindhoven vertrekken. Dus ik dacht, ik jas ‘m nog even binnen”, besloot Hendrix met een knipoog.

Cocu
Hoofdcoach Phillip Cocu nam het na afloop van de wedstrijd op voor zijn spelers. "We speelden bij vlagen leuk voetbal en dat vind ik knap van het team. We hebben twee dagen flink gefeest en maar een halve training gehad. Ze hebben het goed volgehouden en zijn twee keer teruggekomen. Daar ben ik trots op." Ook roemde Cocu zijn aanvoerder. "Het was een prachtige goal van Jorrit. Helaas zat er geen overwinning in", aldus de trainer die Roda JC Kerkrade daarna op de persconferentie bedankte voor het hartelijke ontvangst en de felicitaties.