Weer naar PSV: bezoekersinformatie PSV - sc Heerenveen

Weer naar PSV: bezoekersinformatie PSV - sc Heerenveen
2 min
PSV1

We kijken er enorm naar uit om zondag weer te spelen in een bomvol Philips Stadion. Omdat we ons nog aan een aantal maatregelen dienen te houden, vind je in dit bericht alle informatie die je nodig hebt om jouw bezoek aan PSV - sc Heerenveen soepel te laten verlopen.

CoronaCheck
Wij hopen onze fans aankomende zondag voor een laatste keer te moeten controleren op een vaccinatie-, herstel- of testbewijs. In het geval van een sneltest, dient deze binnen 24 uur voor de start van de wedstrijd te zijn uitgevoerd via Testen voor Toegang. Kijk voor meer informatie op Coronacheck.nl.

Philips Stadion vanaf 15.15 uur open
Het Philips Stadion opent de poorten om 15.15 uur. Vanwege de nog verplichte CoronaCheck vragen we je rekening te houden met een langere wachttijd bij de toegangspoorten. Kom tijdig en houd je toegangskaart, QR-code en identiteitsbewijs gereed.

Toegang
Je seizoenkaart is weer geactiveerd voor alle resterende thuiswedstrijden in de Eredivisie. Je hoeft voor de aankomende duels dus geen extra tickets meer te downloaden.

Mondkapje
Het is zondag ook de laatste keer dat het wettelijk verplicht is om een mondkapje te dragen in de binnenruimtes van het Philips Stadion. Het mondkapje mag af wanneer je plaats hebt genomen op de tribune.

Weer naar PSV: geniet van je stadionbezoek!