Vrouwen sluiten seizoen af tegen Zwolle

Vrouwen sluiten seizoen af tegen Zwolle
2 min

PSV Vrouwen maakt zich op voor het laatste duel van seizoen 2018 - 2019. Na de teleurstellende ontknoping met de nieuwe landskampioen FC Twente sluit het team af met een uitduel tegen PEC Zwolle. Een vooruitblik.

Plaats twee
Voor het eerst in jaren streed PSV Vrouwen met twee andere ploegen tot de een na laatste speelronde om de landstitel in de Eredivisie Vrouwen. Uiteindelijk wist FC Twente in een rechtstreeks duel met PSV afgelopen vrijdag de titel te veroveren. PSV Vrouwen rest nu de strijd om de tweede plek in de Eredivisie Vrouwen en treft daarvoor bekerfinalist PEC Zwolle Vrouwen, tegen wie het team de voorgaande ontmoetingen overtuigend wist te winnen.

Knop is om
"Ondanks de enorme teleurstelling is de knop deze week omgezet in voorbereiding op het duel tegen PEC Zwolle", zegt trainer Sander Luiten. "Dat zegt iets over de instelling en mentale weerbaarheid van de groep. We willen het seizoen goed afsluiten. We hebben nog een tweede plek om voor te strijden en kunnen daarmee de hoogste eindklassering ooit neerzetten.’’

Volg live-updates via @psvvrouwen 
Wil jij graag op de hoogte blijven van het scoreverloop bij PEC Zwolle Vrouwen - PSV Vrouwen in het MAC³PARK stadion? Volg het vrouwenteam via @psvvrouwen op Instagram of Facebook voor de wedstrijdupdates.