Voorbeschouwing PSV Vrouwen - sc Heerenveen

Voorbeschouwing PSV Vrouwen - sc Heerenveen
2 min

Voor PSV Vrouwen staat maandag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Er wordt op het hoofdveld van De Herdgang om 14.30 uur afgetrapt tegen sc Heerenveen. Kom jij het team voor de laatste keer dit seizoen aanmoedigen?

Ongeslagen
Na één gelijkspel en twee winstpartijen speelt PSV Vrouwen tweede pinksterdag voor de laatste keer dit seizoen tegen sc Heerenveen, de oude ploeg van Lucie Akkerman, Sisca Folkertsma en Annerens Tijm. Coach Nebojsa Vuckovic heeft één doel voor ogen, namelijk winnen: “Het is heel belangrijk om de laatste thuiswedstrijd voor eigen publiek winnend af te sluiten. We hebben, met name op De Herdgang, een goed seizoen gedraaid met maximale resultaten binnen onze kaders. We willen met positief gevoel afsluiten.”

Zorg dat je erbij bent!
Het thuispubliek op De Herdgang heeft PSV Vrouwen dit seizoen slechts één keer zien verliezen en twee keer gelijk zien spelen. Aanstaande maandag hopen aanvoerster Angela Christ en haar teamgenoten de goede balans voort te zetten. Vanity Lewerissa, Sylke Calleeuw en Dianne Reemers zitten in ieder geval niet bij de wedstrijdselectie. Kom jij afscheid nemen van het seizoen bij PSV Vrouwen? Het verkooploket is maandag vanaf 13.30 uur geopend. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar van € 2,00 tot € 4,00.