Voorbereiding | Trainingskamp in Duitsland en oefenwedstrijden

Voorbereiding | Trainingskamp in Duitsland en oefenwedstrijden
2 min
PSV1

PSV begint op 1 juli met haar voorbereiding op het seizoen 2024-2025. Twee weken later belegt de hoofdmacht een trainingskamp in het Duitse Marienfeld. De landskampioen speelt daarnaast verschillende oefenwedstrijden in binnen- en buitenland.

Vanaf 1 juli begint PSV met een deel van de selectie aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op 13 juli volgt het eerste oefenduel met het Belgische Club Brugge. De wedstrijd is niet toegankelijk voor publiek, maar is wél exclusief te zien op Ziggo Kanaal 14 en Ziggo Sport Free.

Twee dagen later reist de A-selectie af naar de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen voor een zevendaags trainingskamp. PSV maakt op een later tijdstip meer bekend over de oefenwedstrijden tijdens dit deel van de voorbereiding. 

PSV FANdag
Zoals elk jaar speelt PSV De Lichtstadderby tegen FC Eindhoven. De wedstrijd staat gepland op 24 juli in het Philips Stadion. Het duel, dat wordt uitgezonden op ED.nl en AD.nl, begint om 20.00 uur. Op 27 juli vindt de jaarlijkse PSV FANdag plaats, die wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen het Spaanse Valencia CF. Dat duel is gratis te zien op Ziggo Kanaal 14 en Ziggo Sport Free.

Seizoenstart
Voor PSV begint het seizoen 2024-2025 officieel op 4 augustus, als het bekerwinnaar Feyenoord ontvangt voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Het duel vindt plaats in het Philips Stadion om 18.00 uur.

Meer informatie over open trainingen en kaartverkoop volgt begin juli.