Vertrekkende speelsters PSV Vrouwen

Vertrekkende speelsters PSV Vrouwen
2 min

PSV Vrouwen neemt volgende week, tijdens de laatste trainingsweek, afscheid van de volgende speelsters met een aflopend contract Sylke Calleeuw, Dianne Reemers, Amber Mutsaers, Kika van Es en Marlou Kelleners.

De laatste competitiewedstrijd voor het seizoen 2015-2016 is gespeeld. Aankomende week wordt er nog getraind waarna het seizoen eindigt voor de spelersgroep van PSV Vrouwen. Inmiddels is bekend dat diverse speelsters de club zullen gaan verlaten. 

Er wordt komende week in ieder geval afscheid genomen van de volgende speelsters met een aflopend contract: Sylke Calleeuw, Dianne Reemers, Amber Mutsaers, Kika van Es en Marlou Kelleners. Mutsaers en Reemers hebben één seizoen voor PSV Vrouwen gespeeld en zijn tot weinig speelminuten gekomen. Mutsaers is in overleg met een nieuwe club. Reemers beraadt zich nog over haar voetbalcarrière in combinatie met haar maatschappelijke carrière. 

Met het drietal Calleeuw, Van Es en Kelleners neemt PSV afscheid van speelsters die sinds de oprichting van het vrouwenteam bij PSV hebben gespeeld. Verdediger Marlou Kelleners was basisklant bij PSV totdat ze in december 2013 een zware knieblessure opliep waarvan ze door meerdere tegenslagen nog steeds herstellende is. Aanvalster Sylke Calleeuw heeft eveneens diverse blessures gekend op ongelukkige momenten en richt zich op een nieuwe club. International Kika van Es keerde vorig seizoen terug op het veld na haar dubbele beenbreuk en heeft ook buiten het veld een maatschappelijke bijdrage voor de club geleverd door haar werk bij PSV in the community. Van Es kijkt op dit moment verder naar een nieuwe club. 

PSV bedankt de speelsters voor hun tijd bij de club en wenst de meiden veel succes en geluk toe in hun verdere carrière!