Versterkt Jong PSV treedt aan tegen Go Ahead Eagles

Versterkt Jong PSV treedt aan tegen Go Ahead Eagles
2 min

Jong PSV speelt dinsdagavond een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles met een 7-tal uit de A-selectie. Trainer Dennis Haar heeft de beschikking over Mauro Junior, Kenneth Paal, Sam Lammers, Pablo Rosario, Dante Rigo, Albert Gudmundsson en doelman Eloy Room voor het duel in het Philips Stadion. Justin Lonwijk sluit aan vanuit PSV O19. De aftrap vindt plaats om 20.00 uur.

Op zoek naar winst
Na vier zeges op rij verspeelde Jong PSV vorige week punten op bezoek bij Telstar (0-0). Jong PSV bezet momenteel plaats vier in de competitie en moet winnen om de huidige klassering te handhaven. De uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles eindigde in een 1-1 gelijkspel. Donyell Malen was de doelpuntenmaker. De formatie uit Deventer maakt een slecht seizoen door. De equipe van trainer Jan van Staa bezet momenteel de zeventiende plaats in de Jupiler League. Go Ahead Eagles behaalde 37 punten in 34 duels. 

Programma
Jong PSV speelt na dinsdagavond nog drie wedstrijden. Op vrijdag 13 april reist de ploeg af naar Almere City en een week later komt FC Dordrecht op bezoek op De Herdgang. Op de slotdag van de competitie, op vrijdag 28 april, speelt Jong PSV een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard.