Van de Meulenhof terug bij Jong PSV, Madueke ontbreekt

Van de Meulenhof terug bij Jong PSV, Madueke ontbreekt
2 min

Jong PSV kan vrijdagavond tegen MVV Maastricht weer beschikken over Mike van de Meulenhof. De doelman keert na lange tijd weer terug van een blessure. Ook Maxime Soulas komt mogelijk weer in actie. Noni Madueke en Sekou Sidibé reizen niet mee naar Maastricht.

Rentree
Van de Meulenhof speelde zijn laatste wedstrijd op 13 december 2019 tegen FC Dordrecht. Tegen MVV kan hij mogelijk zijn rentree maken. Youri Roulaux verving zijn plek de afgelopen tijd onder de lat. Van de Meulenhof maakte zijn debuut op 12 januari in de 2-1 overwinning tegen Helmond Sport en kwam tot dusver zeventien keer in actie voor Jong PSV.

Ook kan de ploeg van Peter Uneken weer beschikken over verdediger Maxime Soulas. Hij is terug van een schorsing. Aanvoerder Justin de Haas is hoogstwaarschijnlijk niet inzetbaar. De verdediger is niet helemaal fit. Sidibé is geschorst en Madueke sluit zondag aan bij PSV 1, dat het opneemt tegen Ajax.

Gelijkwaardig
De ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Het verschil tussen Jong PSV en MVV op de ranglijst is slechts één punt. Eerder dit seizoen won de ploeg uit Maastricht nipt met 0-1. De wedstrijd van vanavond wordt gespeeld in Stadion De Geusselt en de aftrap is om 20:00 uur.