Uitgelicht | RC Lens zonder verliespartijen na duel met PSV

Uitgelicht | RC Lens zonder verliespartijen na duel met PSV
2 min
PSV1

PSV neemt het voor de tweede keer in haar UEFA Champions League-campagne op tegen RC Lens. Sinds het 1-1 gelijkspel in Frankrijk heeft de tegenstander van woensdag twee duels gespeeld in de competitie. Lees hier meer over de optredens van de club.

RC Lens trapte daags na de Europese wedstrijd tegen PSV in eigen huis af tegen FC Nantes. Waar Elye Wahi als enige trefzeker was tegen PSV, verschenen er tegen de Franse tegenstander andere namen op het scorebord. Spits Florian Sotoca vond tweemaal het net vanaf de strafschopstip, Argentijn Facundo Medina wist te scoren en invaller Neil El Aynaoui bepaalde de eindstand op 4-0. 

Afgelopen zaterdag kwam ‘sang et or’ in actie tegen FC Lorient, de huidige nummer vijftien van de Ligue 1-ranglijst. Tegen de ploeg uit Pas de la Loire, waar voormalig PSV-doelman Yvon Mvogo als sluippost opereert, kwam RC Lens ondanks veel doelpogingen niet tot scoren in een 0-0 gelijkspel. Op dit moment bekleed de club de tiende plek op de ranglijst met dertien punten uit elf wedstrijden.

Klik hier al je meer wil weten over de selectie van RC Lens.