Transfer | PSV huurt CJ Egan-Riley van Burnley FC

Transfer | PSV huurt CJ Egan-Riley van Burnley FC
1 min
PSV1

De getalenteerde Engelsman CJ Egan-Riley voegt zich op huurbasis bij Jong PSV. De huurdeal met Burnley FC heeft een looptijd van een half jaar. Daarnaast heeft PSV een optie tot koop bedongen op de 21-jarige rechtsback annex centrale verdediger.

Conrad Jaden Egan-Riley debuteerde op achttienjarige leeftijd voor Manchester City, de club waar hij zijn opleiding genoot. In 2022 maakte hij een overstap naar Burnley FC, maar in het noorden van Engeland speelde hij voornamelijk voor de beloftenploeg. Zes officiële duels kwam hij in actie voor de hoofdmacht. In de winterse transferperiode van 2023 werd hij voor een half jaar verhuurd aan het Schotse Hibernian, waar hij uitgroeide tot basisspeler. 

Getalenteerde speler
Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart is blij dat de Engelse jeugdinternational voor PSV kiest: “CJ is een zeer getalenteerde speler. Het is niet voor niets dat we hem in de zomer al naar PSV wilden halen. Hij sluit eerst aan bij de beloftenploeg, waar hij zich tijdens wedstrijden en trainingen in de kijker van de hoofdmacht kan spelen.”