Transfer | Koen Jansen vertrekt naar Roda JC Kerkrade

Transfer | Koen Jansen vertrekt naar Roda JC Kerkrade
2 min
Jong

Koen Jansen maakt transfervrij de overstap naar Roda JC Kerkrade. Het contract van de twintigjarige vleugelverdediger loopt op 1 juli af. Dan komt er voor Koen een einde aan zes jaar PSV Academy.

Koen gold dit seizoen als de vaste linksback van Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. De aanvallend ingestelde vleugelverdediger was in 22 wedstrijden betrokken bij zes doelpunten, waarvan hij er één zelf scoorde. Zijn tijd bij de beloftenploeg begon in 2022, toen hij onder Ruud van Nistelrooij zijn debuut maakte in de 5-1 overwinning op Almere City. 

Dankbaar
De geboren Wijchenaar kwam in het verleden uit voor verschillende jeugdelftallen van Oranje. Daarnaast speelde hij een aantal oefenwedstrijden voor PSV 1. “Ik kijk terug op een mooie tijd, waarin ik in een fantastische omgeving veel heb geleerd. Ik heb altijd met plezier op het veld gestaan, mede dankzij mijn teamgenoten, die nu vrienden zijn geworden. Ook in lastige tijden stond iedereen voor mij klaar en daar ben ik dankbaar voor”, vertelt Koen. PSV bedankt Koen voor zes jaar trouwe dienst en wenst hem alle succes met het vervolg van zijn carrière.