Telstar - PSV Vrouwen laatste duel in 2015

Telstar - PSV Vrouwen laatste duel in 2015
2 min

PSV Vrouwen sluit de eerste seizoenshelft af met een uitduel tegen Telstar. Coach Nebojsa Vuckovic blikt vooruit op het duel waarbij wordt aangetreden zonder zijn topscoorder Vanity Lewerissa.

Vuckovic verwacht lastige avond
De laatste ontmoeting met Telstar eindigde in een recordzege op De Herdgang. Met liefst 9-2 werd er gewonnen van de nummer vijf op de ranglijst. De wedstrijd zal vrijdagavond echter allerminst makkelijk worden voorspelt coach Vuckovic. ‘’Het is belangrijk om de eerste seizoenshelft met een overwinning af te sluiten. Voor het gevoel in de groep en om onszelf te herstellen van de zware nederlaag in Den Haag. Ik verwacht echter niet dat het een makkelijke opgave wordt.”

Blessurespook
Dat heeft mede te maken met de vele blessures. Afgelopen week viel met topscorer Lewerissa nog een belangrijke pion in het elftal van Vuckovic weg. “Het wordt een moeilijke wedstrijd gezien de omstandigheden en het onverwachts wegvallen van Vanity. Er volgt vrijdag nieuws over de ernst van haar blessure maar de situatie heeft zeker impact gehad.” Met de blessure van Lewerissa en die van Corine Peels, Maran van Erp, Michelle Hendriks en Nadia Coolen telt PSV Vrouwen vijf geblesseerden. Zij zijn vrijdag allen niet inzetbaar bij PSV Vrouwen wegens blessures.

Volg @PSV op Twitter voor de tussenstanden bij de wedstrijd Telstar - PSV Vrouwen.