Sterke eerste helft niet genoeg voor Jong PSV

Jong

Met de tiende plaats voor het grijpen begon Jong PSV de week met een thuiswedstrijd tegen MVV. Eerder in het seizoen had de beloften nog met 2-1 van de Maastrichtenaren gewonnen en ook op PSV Campus de Herdgang was een overwinning lang binnen handbereik. Toch moet het het uiteindelijk genoegen nemen met één punt.

Soeverein
Met de zon nog aan de horizon begon Jong PSV, onder leiding van Adil Ramzi, aan de wedstrijd. Ramzi, die normaalgesproken Ruud van Nistelrooy assisteert, deelde in het kader van zijn trainerscursus de lakens uit. Onder zijn toeziend ook begon Jong PSV zeer goed aan de wedstrijd. Na vier minuten kopte Jenson Seelt raak, het was een corner uit het boekje. Even later passeerde Richard Ledezma de keeper met een lobje. Achterin gaf Jong PSV nauwelijks iets weg al voorkwam Dennis Vos met een heldhaftige ingreep nog wel een tegentreffer. Een soeverein Jong PSV zocht de kleedkamer op met de wetenschap dat het de wedstrijd in eigen hand had.

Omslag
Jong PSV had de hele eerste helft gedomineerd en dus kwam het relaxt, maar scherp, de kleedkamer uit. Nigel Thomas, die vorige week nog scoorde tegen ADO Den Haag, was wederom op dreef. Hij passeerde zijn man met een prima actie, maar zijn inzet trof de keeper. De beloften leek de wedstrijd rustig uit te spelen, maar door een eigen goal van Jong PSV was MVV terug in de wedstrijd. Even later vloog een afstandsschot op de paal. De mannen van Ramzi leken dus nog goed weg te komen, maar de rebound was wel raak. In de absolute slotfase was de ingevallen Mees Kreekels nog dichtbij een treffer. Zijn volley vloog echter rakelings langs het doel en dus werden de punten gedeeld.

Delanghe; (72/Kreekels), Seelt, (72/Felipe) Comenencia, Vos; Kjølø, (55/Nassoh) Tielemans, (63/Colyn) Ledezma; Bakayoko, (63/Priske Flyger) Romero, Thomas.