Stem PSV'ers in het Gouden Elftal

Stem PSV'ers in het Gouden Elftal
2 min

Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van de Eredivisie kan het publiek via FOX Sports stemmen op het Gouden Elftal: het beste elftal uit 60 jaar Eredivisie. Iedere week bestaat de keuze uit vijf genomineerden voor een positie. Stem deze week op PSV-doelmannen Hans van Breukelen en Jan van Beveren.

Eerbetoon 
Het Gouden Elftal is een eerbetoon aan de allergrootste voetballers en trainers uit de historie van de Eredivisie. Voor iedere positie van het systeem van de Hollandse school, 4-3-3, nomineert FOX Sports vijf roemrijke namen. Van wereldberoemde spelers zoals Romário, Arjen Robben en Johan Cruijff tot spelers die vooral in Nederland furore hebben gemaakt. Naast elf spelers wordt ook de beste eredivisietrainer gekozen. In totaal zijn er zestig kandidaten.

Genomineerden 
In het tv-programma ‘De Eretribune’ maakt FOX Sports iedere zaterdagavond om 19.00 uur de vijf genomineerden voor een van de posities bekend. Vervolgens kan het publiek een week lang stemmen via www.foxsports.nl/goudenelftal. Veel PSV’ers zullen genomineerd zijn, te beginnen met de keepers deze week. Jan van Beveren en Hans van Breukelen nemen het op tegen Edwin van der Sar, Jan Jongbloed en Eddy Pieters Graafland. Houd de kanalen van FOX en PSV in de gaten om te weten op wie je kunt stemmen.