Spelers dragen Van der Kuijlen-shirts bij entree PSV - FC Groningen

Spelers dragen Van der Kuijlen-shirts bij entree PSV - FC Groningen
2 min
PSV1

Bij het betreden van het veld, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Groningen, dragen de spelers van PSV speciale shirts als eerbetoon aan Willy van der Kuijlen. De unieke shirts waarop zijn naam, rugnummer 11, zijn geboorte- en sterftejaar staan, zijn per loterij te winnen. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan Stichting Alzheimer Nederland.

€ 11,- voor nummer 11
De actie is een initiatief van Supportersvereniging PSV en omarmd door Stichting Alzheimer Nederland en PSV. De shirts zijn te winnen per online loterij. Een lot, waarmee je kans maakt op een exemplaar, kost € 11,- en het volledige bedrag komt ten goede aan de stichting die onderzoek doet naar de ziekte van Alzheimer. Van der Kuijlen leed in de laatste jaren van zijn leven zelf aan deze ziekte.

Eerbetoon
Alle geledingen van PSV stonden deze week – en bij de wedstrijd tegen FC Groningen – uitgebreid stil bij het overlijden van Willy van der Kuijlen. Van supportersinitiatieven tot de club zelf werd Van der Kuijlen een laatste eer bewezen. Mister PSV overleed in de nacht van zondag op maandag. Hij werd 74 jaar.

Hier kun je een lot kopen