Selectie | PSV met 22 spelers onderweg naar Londen

Selectie | PSV met 22 spelers onderweg naar Londen
2 min
PSV1

Hoofdcoach Peter Bosz heeft 22 spelers geselecteerd voor de eerste groepswedstrijd in de UEFA Champions League. De selectie is inmiddels in het vliegtuig gestapt richting Engeland, waar het woensdagavond in actie komt.

De 22-koppige selectie bevat geen verrassingen. De belangrijkste wijzigingen ten opzichte van het vorige Europese uitduel (Rangers FC) zijn het gevolg van vaste mutaties in de selectie. Zo maken aanwinsten Hirving Lozano en Armel Bella-Kotchap nu deel uit van de selectie. Daar tegenover staat dat de vertrokken Ibrahim Sangaré en Anwar El Ghazi er uiteraard niet bij zijn.

In Schotland kon Peter Bosz niet beschikken over de destijds geblesseerde Patrick van Aanholt. Hij is inmiddels weer terug. Tygo Land sluit op zijn beurt aan bij de selectie voor de UEFA Youth League.

PSV speelt woensdag 20 september tegen het Arsenal van trainer Mikel Arteta. De bal gaat om 21.00 uur (CET) rollen in het Emirates Stadium. 

De selectie
Keepers: Walter Benítez, Joël Drommel & Boy Waterman.
Verdedigers: Armel Bella-Kotchap, Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli, Sergiño Dest, Patrick van Aanholt & Shurandy Sambo.
Middenvelders: Guus Til, Joey Veerman, Isaac Babadi, Ismael Saibari, Malik Tilman & Jerdy Schouten.
Aanvallers: Luuk de Jong, Hirving Lozano, Johan Bakayoko, Yorbe Vertessen, Ricardo Pepi & Noa Lang.