Schmidt: 'We moeten winnen in de return'

Schmidt: 'We moeten winnen in de return'
2 min
PSV1

Na de goal van PSV leken er nog punten in de lucht te hangen, maar uiteindelijk stond PSV met lege handen tegen AS Monaco. Een teleurstelling, zo kijkt Roger Schmidt ook terug op de wedstrijd.

Zuur
Hoe verder PSV in de wedstrijd kwam, hoe beter de ploeg begon te spelen. Dat maakt het moeilijk om met het verlies om te gaan, zo vindt de Hoofdcoach: “Het doet veel pijn. We speelden geen slechte wedstrijd, met name de tweede helft was goed. Er zijn verbeterpunten, maar we hebben zeker onze momenten gehad. Goede pressing, veel schoten, maar we kwamen maar tot één goal. Daarom voelt het wel zuur. Nu moeten we winnen van AS Monaco in de return. Dat moeten we wel doen.”

Nog kansen
“Teleurstellend, de laatste minuut een tegengoal krijgen is nooit goed”, is wat Marco van Ginkel over de wedstrijd vertelt. “De eerste helft kreeg AS Monaco een paar goede kansen in de counter. Daarna draaiden we het onze kant op en kwamen we tot scoren. We gingen op jacht naar die 2-1, maar dan valt ie aan de verkeerde kant. Dat is heel rot. Maar er zijn nog drie wedstrijden te gaan, dus we zien nog kansen om te overwinteren.”

wedstrijden
PSV1