Rust PSV - FC Utrecht: 0-0

1 min

Na één helft spelen tegen FC Utrecht staat het nog 0-0. De beste kansen waren voor PSV, maar de meeste pogingen gingen over of naast.

Spelbeeld eerste helft
De wedstrijd begon wat voorzichtig van beide kanten. PSV had het initiatief, maar wist geen gaatje te vinden in de Utrechtse verdediging. Het eerste echte gevaar stichtte PSV na 25 minuten. Luciano Narsingh verdiende een corner en daaruit kopte Georginio Wijnaldum op doel. Zijn kopbal werd echter gekeerd door Robbin Ruiter. Ook Memphis kreeg nog kansen om te score te openen, maar hij schoot over en naast het doel. FC Utrecht beet zo nu en dan van zich af, maar bracht Jeroen Zoet nauwelijks in de problemen. Mark Diemers nam twee keer het doel van PSV onder vuur, maar deed dat niet zorgvuldig genoeg. De eerste keer schoot hij naast, de tweede was recht in de handen van Zoet. Hoewel PSV dus de grotere kansen kreeg om de 1-0 te maken, staat het na 45 minuten nog 0-0.

Mooie duels tussen Luciano Narsingh en Mark Diemers | © Pics United Mooie duels tussen Luciano Narsingh en Mark Diemers | © Pics United