Room, Rosario en Lammers in selectie Jong PSV

Room, Rosario en Lammers in selectie Jong PSV
2 min

Eloy Room, Pablo Rosario en Sam Lammers sluiten aan bij de fitte selectie van Jong PSV die maandagavond aantreedt in de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. Ook Albert Gudmundsson, Armando Obispo en Kenneth Paal maken hun opwachting.

Uitstekende vorm
Jong PSV verkeert de afgelopen weken in uitstekende vorm. Het team van Dennis Haar won zijn laatste drie competitieduels en hoefde daarin zelfs geen enkele tegengoal te incasseren. Door die goede prestaties is Jong PSV opgeklommen naar de zevende plaats in de Jupiler League. Vorige week won Jong PSV in het kader van de Premier League International Cup ook al met 4-3 van Jong Sparta Praag.

Sterk Fortuna
Met Fortuna Sittard treffen de talenten van PSV een sterke tegenstander. De Limburgers staan op de derde plek in de competitie en hebben vijf punten meer dan Jong PSV. De laatste ontmoeting tussen beide ploegen was in maart van dit jaar. In Sittard eindigde het duel destijds in een doelpuntloos gelijkspel.

De wedstrijd begint om 20.00 uur in het Jan Louwers Stadion. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar, maar voor de aanschaf heb je wel een Club Card nodig. Op de hoogte blijven? Volg @PSV op Twitter.