Romero belangrijk voor Jong PSV op regenachtige avond

Romero belangrijk voor Jong PSV op regenachtige avond
2 min
Jong

Jong PSV en FC Volendam wisten beiden al even niet meer te winnen. In een zeer energieke wedstrijd werd dan ook meteen duidelijk wat ieders intenties waren. Mede dankzij een zeer scherpe Romero eindigt de zwaarbevochten pot in een gelijkspel.

Strijd
Onder de aanhoudende regen was Maxime Delanghe de uitblinker van de beginfase. Met twee knappe reddingen hield hij zijn ploeg op de been. Het waren niet de enige wapenfeiten in die periode, want de zeer energieke ploegen losten beiden een flink aantal schoten. De bezoekers openden de score toen een zwaberbal Delanghe passeerde. Jong PSV liet het er niet bij zitten en kwam er een aantal keer goed uit. Maxi Romero, die aansloot vanuit de A-selectie, forceerde een strafschop en benutte hem, waardoor het weer gelijk stond. Bakayoko schoot zijn team nog bijna naar een voorsprong, maar zijn inzet vloog voorlangs. 

Zinderende slotfase
Na de pauze regende het nog steeds, maar FC Volendam wilde het laten stormen. De uitploeg was meerdere keren gevaarlijk en scoorde dan ook via een corner. Bij Jong PSV stond Romero echter nog altijd op het veld en die liet wederom zien wat hij kan. Op snelheid klopte hij zijn directe tegenstander en met een stifje passeerde hij doelman Filip Stankovic. Jong PSV nam na de gelijkmaker het initiatief, maar had na meerdere kansen nog altijd niet de leiding te pakken. Het mocht een wonder heten dat er in de slotfase niet werd gescoord, want ook de bezoekers klopten op de deur. In de laatste minuut kreeg Jong PSV nog een enorme kans, maar de punten zouden die avond gedeeld worden. 

Delanghe; Touré, Comenencia, Vos, Oppegård; Kjølø, Tielemans, Ledezma; Bakayoko, Romero, Thomas.