Rentree Lestienne bij Jong PSV - FC Emmen

Rentree Lestienne bij Jong PSV - FC Emmen
2 min

Jong PSV treedt vrijdag op de speciale voetbalavond op sportcomplex De Herdgang om 20.00 uur aan tegen FC Emmen. De ploeg van trainer Pascal Jansen, die het na de winterstop zo goed doet, doet dat met een zo goed als fitte selectie. Meest opvallende naam in de selectie is die van Maxime Lestienne. De Belg maakt vrijdagavond zijn rentree bij de beloften.

Rentree
Lestienne speelde vanwege een blessure aan zijn kuit, sinds de winterstop geen minuut meer voor PSV. De afgelopen weken richtte de aanvaller zich tijdens trainingen op zijn herstel. Dat verliep dusdanig goed dat hij namens Jong PSV tegen FC Emmen zijn rentree kan maken. Naast Lestienne voegen ook Menno Koch, Jordy de Wijs en Steven Bergwijn zich bij de selectie.

Jong PSV en PSV Vrouwen
Met hen komt Jong PSV in actie op de speciale voetbalavond, die om 17.00 uur begint met het duel tussen PSV Vrouwen en ADO Den Haag. Naast de wedstrijden worden er extra activiteiten georganiseerd voor de bezoekers. Zo kun je een kijkje nemen in de officiële PSV-spelersbus die door BBA Tours op het terrein wordt geplaatst, op de foto met de kampioensschaal en er is tijd om handtekeningen van alle spelers en speelsters te verzamelen.

Twee wedstrijden voor € 5,-
Beide competitiewedstrijden zijn toegankelijk voor € 5,- per persoon. Bij iedere toegangskaart ontvangen bezoekers tevens een gratis lot voor de loterij. De loterij met gave prijzen (o.a. toegangskaarten voor het Olympisch kwalificatietoernooi, tickets voor PSV - ADO Den Haag en een gesigneerde wedstrijdbal) wordt om 19.15 uur georganiseerd in de pauze tussen de wedstrijden. Sponsors Philips en Carrera leveren eveneens een bijdrage voor de loterij. Het kaartverkooploket bij De Herdgang is op de wedstrijddag geopend vanaf 16.00 uur.