Rentree Jozefzoon bij Fortuna - Jong PSV

Rentree Jozefzoon bij Fortuna - Jong PSV
2 min

Jong PSV reist vrijdag af naar Limburg voor het uitduel tegen Fortuna Sittard. Bij de selectie van het team van Pascal Jansen voegt zich onder meer Florian Jozefzoon. De aanvaller maakte vorige week tegen Lokeren zijn eerste wedstrijdminuten en hoopt tegen Fortuna Sittard een volgende stap in zijn herstel te maken.

Vier duels zonder zege
Jozefzoon is de enige speler van het eerste elftal die aansluit bij de wedstrijdselectie van Jong PSV. Na een prima seizoenstart met drie zeges in vier wedstrijden wacht de beloftenploeg inmiddels alweer vier wedstrijden op een overwinning. De laatste wedstrijd voor de interlandonderbreking werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Achilles ’29. De puntendeling kwam tot stand door een doelpunt van Kenneth Paal, die in de 75e minuut voor de gelijkmaker zorgde. Door dat punt staat Jong PSV na acht wedstrijden precies halverwege de rangschikking, namelijk tiende.

Fortuna in de problemen
Bij Fortuna Sittard lijkt het vertrouwen in een goed seizoen inmiddels ver weg. De Limburgse ploeg ontsloeg twee weken geleden trainer Peter van Vossen. Een 4-0 nederlaag tegen FC Oss – dat volgende week vrijdag de tegenstander van Jong PSV is – werd de voormalig speler van onder meer Feyenoord en Ajax fataal. Met zeven punten uit negen wedstrijd bivakkeert Fortuna in de onderste regionen van de Jupiler League en met name het aantal tegentreffers is een probleem voor de Limburgers. De ploeg kreeg tot dusverre al 26 doelpunten om de oren, verreweg het meeste van alle clubs in de competitie. De aftrap van Fortuna Sittard - Jong PSV is om 20.00 uur. Later volgt een verslag van het duel op de site.