Ramalho: ‘We zullen altijd spelen om te winnen’

Ramalho: ‘We zullen altijd spelen om te winnen’
2 min
PSV1

PSV was lang zoekende naar de gelijkmaker tegen PEC Zwolle en uiteindelijk was het André Ramalho die met het hoofd het net wist te vinden. De verdediger hield de volle negentig minuten vertrouwen in zijn teamgenoten.

Verbeteringen
De PSV-goals vielen in de laatste tien minuten, maar de eerste van PEC Zwolle zat al in de eerste drie. Volgens Ramalho werd er ontbrak er wat concentratie: “In de eerste minuten anticipeerden we niet goed op de situatie. Dat is iets wat ik wil verbeteren als verdediger. Ik ben nooit tevreden als we een doelpunt tegen krijgen. Als ze niet zo snel hadden gescoord, was het een hele andere wedstrijd geweest. Daar ben ik zeker van.”

Spelen om te winnen
De Braziliaan brak uiteindelijk als eerste door de Zwolse muur heen en maakte de 1-1, daarna viel de wedstrijd open. “Ik had liever gehad dat ik die goal wat eerder maakte”, vertelt Ramalho. “Maar uiteindelijk gaat het erom dat we winnen.” Veel doelpunten van PSV vallen in de laatste tien minuten, volgens de verdediger is dat tekenend voor de strijdlust die de ploeg levert: “Dat toont onze mentaliteit. Dat we altijd klaar zijn om te scoren en altijd kansen proberen te creëren. Uiteindelijk hebben we ons goed laten zien. We moeten proberen om eerder te scoren, maar we zullen altijd ons best doen en altijd spelen om te winnen.”

wedstrijden
PSV1