PSV’ers teleurgesteld: ‘Het was geen goede dag vandaag’

PSV’ers teleurgesteld: ‘Het was geen goede dag vandaag’
2 min
PSV1

De wedstrijd tegen Ajax eindigde in een deceptie. Voor PSV’ers een dag om snel te vergeten. Mario Götze en Roger Schmidt reageren op het duel.

Slecht
“Dit was een slechte wedstrijd, het was geen goede dag vandaag”, reageert Götze kort en krachtig. “We moeten oplossingen vinden voor hun spel. We weten hoe goed ze zijn en we moeten ervoor waken. Het lukte een tijdje, maar na de tweede goal van Ajax viel het een beetje uit elkaar. We hadden kansen maar die moeten we ook scoren, misschien was het dan een andere wedstrijd.” Toch geeft de Duitser de hoop om het kampioenschap niet op: “Ik weet hoe moeilijk het is om kampioen te worden en een heel seizoen goed te spelen. Er kan nog heel veel gebeuren.”

Tegenstander
Ook bij Roger Schmidt is de teleurstelling van zijn gezicht te lezen. Hij zag kansen, maar het viel niet de gehoopte kant op: “Het was zestig minuten lang een open wedstrijd. Ajax was vaak gevaarlijk maar we hadden zeker onze momenten. Het laatste half uur verloren we te veel ballen en maakten we slechte keuzes. Maar ik weet hoe voetbal werkt, Ajax is een van onze sterkste tegenstanders. We kunnen ze verslaan, dat hebben we gezien bij de Johan Cruijff Schaal, maar er werden belangrijke spelers gemist. Al moet ik geen excuses verzinnen. Het was gewoon niet goed genoeg.”

wedstrijden
PSV1