PSV’ers klaar voor komende duels: ‘We moeten wakker blijven’

PSV’ers klaar voor komende duels: ‘We moeten wakker blijven’
2 min
PSV1

De Eredivisie is weer van start gegaan. PSV begon sterk met winst op Heracles Almelo. De aanvoerdersband werd voor het eerst gedragen door André Ramalho, die met trots terugkijkt op de wedstrijd.

Lastig in Almelo
“Het is belangrijk dat we winnend beginnen. We wisten dat het moeilijk zou zijn, ik hoorde van ploeggenoten dat het altijd lastig is in Almelo”, vertelt Ramalho voor de camera van ESPN. “Het begin was niet geweldig, maar na vijftien minuten kwamen we er beter in. Het doelpunt van Bruma hielp ook enorm. We begonnen met een gewijzigd team maar iedereen heeft het goed gedaan.”

Wakker blijven
Woensdag staat weer een belangrijke wedstrijd te wachten, de eerste ontmoeting in het tweeluik met Benfica. Volgens Ramalho is het team er klaar voor: “We kunnen hele goede dingen neerzetten. Dit is het soort wedstrijd die we willen hebben in aanloop naar het duel in Portugal. We moeten nu wakker blijven. Benfica is een ander soort team en het wordt een ander soort wedstrijd.”

Goed gevoel
Ook Noni Madueke verscheen voor de camera met een grote glimlach. De aanvaller maakte het tweede doelpunt van de avond en zet zijn goede vorm door: “Ik kreeg een geweldige pass van Jordan Teze. Goed tussen de verdedigers door. Ik ben blij dat ik de goal kon maken. Eigenlijk zou ik gewisseld worden maar de Hoofdcoach gaf me nog vijf minuten, dat was genoeg om nog te scoren. Ik ben blij met de goal, de minuten en de winst. Er heerst een goed gevoel in ons kamp.”