PSV zendt afscheidsdienst Van der Kuijlen uit

PSV zendt afscheidsdienst Van der Kuijlen uit
2 min

De afscheidsdienst voor Willy van der Kuijlen vindt zaterdag vanaf omstreeks 12.00 uur plaats in het Philips Stadion. De dienst waarbij een select gezelschap welkom is, wordt door PSV rechtstreeks uitgezonden.

Op maandag 19 april overleed Mister PSV Willy van der Kuijlen op 74-jarige leeftijd. Geen enkele speler zal de prestaties van Van der Kuijlen bij PSV ooit evenaren. De spits is en blijft voor altijd topscorer van PSV en de Eredivisie. 308 keer maar liefst schiet de Helmonder raak in het shirt van PSV, een ongekend aantal. achttien seizoenen lang, 528 competitiewedstrijden, draagt hij het rood-wit van PSV, wat hem met recht de titel ‘Mister PSV’ oplevert. Een eretitel die Van der Kuijlen, de bescheidenheid zelve, ook na zijn actieve loopbaan met verve draagt, eerst als jeugd- en assistent-trainer en later als scout en clubicoon. Van der Kuijlen was ruim een halve eeuw betrokken bij en actief in de PSV-organisatie.

Eerbetoon
De komende dagen zullen supporters, spelers, bestuur en PSV op passende wijze afscheid nemen van Van der Kuijlen. Er zullen meerdere vormen van eerbetoon plaatsvinden. PSV doet hier passend verslag van.

De afscheidsdienst wordt uitgezonden via PSV.nl/MisterPSV. Klik op onderstaande button om naar die pagina te gaan.

Naar de pagina