PSV Vrouwen speelt uitduel tegen Ajax

PSV Vrouwen speelt uitduel tegen Ajax
2 min
Vrouwen

Het vrouwenteam maakt zich op voor het laatste uitduel van de play-offs in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Aanstaande zondag om 14.30 uur wacht de ontmoeting Ajax op sportcomplex De Toekomst.

Na twee zeges tegen ADO Den Haag en een debuut in het Philips Stadion richt PSV Vrouwen zich op de uitwedstrijd met Ajax. De teams stonden dit seizoen al vijf keer tegenover elkaar in de competitie, KNVB Beker en Eredivisie Cup. PSV Vrouwen heeft in de play-offs zes punten voorsprong op de Amsterdamse ploeg en strijdt mee voor de titel en een UEFA Women’s Champions League-ticket.

Coach Rick de Rooij blikt vooruit op het nieuwe duel met Ajax: “Ik verwacht een open en kansrijke wedstrijd met twee ploegen die ergens voor strijden. We hebben een ontspannen trainingsweek gehad en genieten volop van het moment waar we in zitten. Dit zijn de mooiste wedstrijden om als speelster te mogen voetballen. We kijken er naar uit om weer een topwedstrijd te spelen.” De Rooij kan in ieder geval geen beroep doen op Laura Strik, Nurija van Schoonhoven, Daniëlle de Jong en Jeslynn Kuijpers wegens blessures.

Niet live op ESPN
De wedstrijd Ajax Vrouwen - PSV Vrouwen wordt niet uitgezonden door ESPN. Houd de social media kanalen van PSV Vrouwen in de gaten voor updates.