PSV Vrouwen reist af naar Den Haag

PSV Vrouwen reist af naar Den Haag
2 min
Vrouwen

Het vrouwenteam speelt vrijdagavond het uitduel tegen ADO Den Haag in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Na het gewonnen topduel tegen FC Twente wacht een nieuwe uitdaging in het Cars Jeans Stadion.

PSV Vrouwen bezet na drie wedstrijden de tweede plek op de ranglijst na koploper PEC Zwolle Vrouwen. Het team van coach Rick de Rooij speelt vrijdagavond het traditioneel lastige uitduel tegen ADO Den Haag. De ploegen stonden voor het laatst tegenover elkaar in de KNVB Bekerfinale, waar PSV haar eerste prijs in de clubhistorie veroverde. In de competitie worden de kaarten opnieuw geschut en staan de ploegen vrijdagavond voor de dertigste keer tegenover elkaar. PSV Vrouwen aast op het uitbouwen van haar ongeslagen reeks in de competitie, tegenstander ADO Den Haag op haar eerste zege. Nieuwkomer Desiree van Lunteren heeft twee goals in de drie competitieduels gescoord, net als teamgenoot Esmee Brugts. Het team mist in ieder geval Laura Strik, Amy Harrison en Caroline Rask wegens blessures in de wedstrijdselectie.  

Volg PSV Vrouwen op social media

De wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen - PSV Vrouwen wordt om 19.30 uur afgetrapt in het Cars Jeans Stadion. De uitwedstrijd is niet live op ESPN/NOS. Er volgen updates via de social media kanalen van PSV Vrouwen.