PSV Vrouwen reist af naar Den Haag

PSV Vrouwen reist af naar Den Haag
2 min

Het team van coach Rick de Rooij speelt aanstaande zondag om 14.30 uur het uitduel tegen ADO Den Haag. Na winst tegen Ajax en verlies tegen FC Twente blijft de strijd om de landstitel ongekend spannend.

Voor PSV Vrouwen staat het derde duel in de play-offs om de landstitel op het programma. Het team speelt het uitduel tegen ADO Den Haag, de teams treffen elkaar eveneens in de bekerfinale van zaterdag 5 juni. In de competitie werd er gewonnen van ADO Den Haag (1-0) via matchwinner Esmee Brugts en gelijkgespeeld (1-1) met een eerste goal van Anika Rodriguez.

Coach Rick de Rooij blikt vooruit op de nieuwe ontmoeting met de Hagenezen, 'We kijken puur naar onszelf en benaderen de play-offs van wedstrijd tot wedstrijd. Er wacht zondag wederom een belangrijke wedstrijd voor ons in Den Haag. Ik verwacht veel strijd op het veld, dat kun je aan beide ploegen overlaten en teams die allebei hoog druk willen zetten.' De coach kan daarin geen beroep doen op Laura Strik en Jeslynn Kuijpers, die wegens blessures ontbreken in de selectie.

De wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen - PSV Vrouwen is aanstaande zondag niet live op ESPN te volgen. Volg PSV Vrouwen op social media voor updates over het duel.