PSV Vrouwen plaatst zich voor play-offs

PSV Vrouwen plaatst zich voor play-offs
2 min

Het vrouwenteam heeft zich definitief geplaatst voor de play-offs van de Eredivisie Vrouwen dankzij het gelijkspel bij Telstar - Ajax. De tot nu toe behaalde punten worden gehalveerd en de vier beste ploegen waaronder PSV gaan in de play-offs uitmaken wie de landstitel behaald.

Vier ploegen strijden om landstitel
Na de 3-1 zege bij PEC Zwolle kon PSV Vrouwen het play-offticket al bijna niet meer ontgaan. Na het gelijkspel tussen concurrenten Telstar en Ajax kwam zaterdag het verlossende woord. PSV Vrouwen is verzekerd van een plaats bij de vier beste ploegen van de Eredivisie Vrouwen en gaat dus naar de play-offs. PSV mag met koploper Ajax, FC Twente en ADO Den Haag in zes wedstrijden (tegen elk team een uit- en thuisduel) gaan uitmaken wie de landstitel bemachtigd.

Halvering punten
De tot nu toe behaalde wedstrijdpunten worden voor aanvang van de play-offs gehalveerd. PSV Vrouwen heeft zich met het play-offs ticket gerevancheerd voor de slechte seizoenstart en staat met haar vierde plaats voor een uitdaging om de achterstand goed te maken. Houd PSV.nl/vrouwen in de gaten voor het play-offs programma.