PSV Vrouwen ontvangt VV Alkmaar

PSV Vrouwen ontvangt VV Alkmaar
2 min

Koploper PSV Vrouwen speelt vrijdagavond tegen VV Alkmaar en is gebrand op de drie punten. Coach Nebojsa Vuckovic voorspelt een pittige voetbalavond voor zijn team op sportcomplex De Herdgang.

Alles geven voor de winst
PSV Vrouwen neemt het vrijdagavond in de Eredivisie Vrouwen op tegen VV Alkmaar. Het nieuw opgerichte team vormde voorheen een onderdeel van Telstar. Coach Vuckovic blikt vooruit op de ontmoeting. ‘’De misstap tegen sc Heerenveen was een vervelend moment. Het is heel belangrijk voor de speelsters om nu de knop om te zetten en vrijdagavond tegen VV Alkmaar de juiste reactie te geven. VV Alkmaar is daarbij geen gemakkelijke tegenstander. We zullen alles moeten geven om de drie punten in Eindhoven te houden.’’

Toegang vanaf € 3,00
Het aantal geblesseerden binnen de selectie is nog steeds aanzienlijk maar er is verbetering. ‘’Je ziet speelsters als Mourmans en Raaijmakers op het veld weer stappen maken, dat is positief. We richten ons nu op vrijdag met de speelsters die wel beschikbaar zijn.’’ Het team treedt vrijdagavond om 19.30 uur aan tegen VV Alkmaar. Toegangskaarten zijn bij het verkooploket verkrijgbaar vanaf € 3,-.