PSV-Vrouwen ontvangen RSC Anderlecht

PSV-Vrouwen ontvangen RSC Anderlecht
2 min

PSV/FC Eindhoven krijgt vanavond het Belgische RSC Anderlecht op bezoek. Om 19.30 uur is de aftrap op sportcomplex De Herdgang van het duel tussen de nummers acht en vijf van de BeNe League. Het is de afsluitende wedstrijd van een drukke reeks waarin PSV/FC Eindhoven drie keer wist te winnen en afgelopen dinsdag verloor van FC Twente (4-0).

Gevoelige nederlaag
Het uitduel in België ging eerder dit seizoen met 3-2 verloren in blessuretijd. Een zure nederlaag die hoofdcoach Nebojsa Vuckovic en zijn speelsters graag willen rechtzetten. “We hebben bij RSC Anderlecht onnodig punten verloren, dat gaan we vanavond voorkomen. We zijn vastberaden om drie punten thuis te houden. Bij winst kunnen we met een goed gevoel terugkijken op deze periode”, aldus Vuckovic.

Volle ziekenboeg
Bij PSV/FC Eindhoven ontbreekt nog een negental geblesseerde speelsters. Inmiddels zijn Ibtissam Bouharat en Melissa Evers weer teruggekeerd binnen het elftal, Bouharat kan daardoor aantreden tegen haar oude club. Er zijn opnieuw speelsters van satellietvereniging FC Eindhoven AV aan de wedstrijdselectie toegevoegd.

Knieblessure Peeters
Marlou Peeters staat voorlopig buitenspel met een meniscusblessure. Tijdens de maatschappelijke trip naar Egypte met het CTO Talent Team waar Peeters deel uitmaakt van de begeleidingsstaf, raakte de speelster geblesseerd aan haar knie. Peeters heeft schade opgelopen aan haar meniscus en gaat binnenkort onder het mes. Daarna zal blijken hoelang Peeters nodig heeft om te revalideren. Tegenover het herstel staat de rentree van Kika van Es op het veld. Ze herstelt momenteel nog van een dubbele beenbreuk, maar werkte een deel van de groepstraining af tijdens de veldtraining. Ook Laura Strik, Michelle Hendriks en Maran van Erp maken progressie in hun revalidatie en stromen de komende weken weer langzaam in.

Moedig de dames aan tegen Anderlecht!
Kom jij vanavond het team aanmoedigen op De Herdgang? Het verkooploket is geopend vanaf 18.30 uur en toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 1,-.