PSV Vrouwen ontmoet PEC Zwolle

PSV Vrouwen ontmoet PEC Zwolle
1 min

PSV Vrouwen speelt vrijdagavond een cruciaal duel tegen PEC Zwolle in de strijd om play-offs. Het team is genoodzaakt om het goede spel na de winterstop te belonen met punten. Coach Vuckovic blikt vooruit.

Voorlaatste duel voor play-offs
PSV Vrouwen speelt vrijdagavond tegen directe concurrent PEC Zwolle, de eerste ontmoeting ging dit seizoen verloren tegen een ploeg die dit seizoen in de Eredivisie Vrouwen indruk maakt.  De ontknoping van de play-offs nadert. Coach Vuckovic geeft zijn voorbeschouwing. β€˜β€™Na de winterstop is er goed gevoetbald en worden er betere prestaties neergezet. Er heerst een positieve sfeer en vertrouwen. Ondanks dat PEC Zwolle een sterke tegenstander is, moet de winst in eigen huis haalbaar zijn. Het wordt een uitdaging maar wij zijn er klaar voor.’’

Zestal afwezig
PSV Vrouwen heeft rekening te houden met een aantal langdurig afwezigen. Speelsters DeCesare, Hendriks, ten Westeneind, Peels, Susanna en Coolen nemen geblesseerd plaats op de tribune. De wedstrijd gaat om 19.30 uur van start, het verkooploket is vanaf 18.30 uur geopend voor de losse kaartverkoop.