PSV Vrouwen naar Amsterdam

PSV Vrouwen naar Amsterdam
2 min

PSV Vrouwen reist vrijdag af naar Amsterdam voor de ontmoeting met Ajax. De uitslag van het duel is bepalend voor deelname aan de kampioenspoule, enkel winst biedt kans op de play-offs.

Het team van coach Vuckovic bevindt zich op de zesde plek van de ranglijst en heeft zich een lastige uitgangspositie verschaft in de Eredivisie Vrouwen. Alleen drie punten tegen de nummer twee Ajax biedt PSV nog kans op de play-offs. Vuckovic blikt vooruit op het laatste reguliere competitieduel: ‘’Ajax is ongeacht de belangen altijd een lastige tegenstander die garant staat voor een stevige strijd op het veld. Het is een topaffiche waarbij wij voluit voor de winst moeten spelen. Na de teleurstelling tegen PEC Zwolle is de knop snel omgegaan om te vechten voor onze laatste kans.’’

Vijftal afwezig
PSV Vrouwen kan tijdens het uitduel geen beroep doen op DeCesare, Hendriks, Peels, Ten Westeneind en Susanna. Coolen keert terug in de wedstrijdselectie na een enkelblessure. Er wordt om 19.30 uur afgetrapt op sportcomplex De Toekomst in Amsterdam.

Volg @psvvrouwen op social media voor een tussentijdse update!