PSV Vrouwen focust zich op Telstar

PSV Vrouwen focust zich op Telstar
2 min

PSV Vrouwen speelt vrijdagavond om 19.30 uur de thuiswedstrijd tegen Telstar. Een tegenstander tegen wie PSV het vaak lastig heeft maar ook een ontmoeting die eerder dit seizoen een recordzege opleverde (9-2). Een interessant duel op voorhand dus. Coach Nebojsa Vuckovic blikt vooruit.

Oppassen
De thuiswedstrijd tegen Telstar leverde een doelpuntenspektakel op, de uitwedstrijden werden tweemaal nipt met 1-2 gewonnen. Vuckovic laat zich dan ook niet verleiden tot voorspellingen over de uitslag. “We hebben het vaak lastig tegen Telstar, de 9-2 was afgetekend, maar de uitwedstrijden hebben we maar nipt gewonnen. Het wordt geen makkelijke opgave maar we werken met vertrouwen naar de wedstrijd toe.” PSV Vrouwen liet vorige week de kans liggen om in te lopen op koploper Ajax. Wel handhaafde de ploeg zich op de tweede plaats van de ranglijst en deze kan het vrijdag verstevigen. “De wedstrijd tegen Ajax hebben we opzij geschoven. Dat is geweest en we moeten verder. Deze week zijn de koppies leeggemaakt en is de focus naar Telstar verschoven. We bekijken het seizoen van wedstrijd tot wedstrijd en zullen zien waar we eindigen.”

Viertal afwezig
Vuckovic kan voor de wedstrijd geen beroep doen op speelsters Vanity Lewerissa, Sylke Calleeuw, Ibtissam Bouharat en Nadia Coolen wegens blessures. Laatstgenoemde is geblesseerd uitgevallen tegen Ajax en staat naar verwachting drie tot vier weken buitenspel met een spierblessure.