PSV Vrouwen aast op eerherstel tegen Telstar

PSV Vrouwen aast op eerherstel tegen Telstar
2 min

PSV Vrouwen neemt het vrijdagavond op tegen Telstar. De aftrap is om 19.30 uur op sportcomplex De Herdgang. De ploeg van coach Vuckovic moet in de achtervolging na verlies van de koppositie en aast na twee mindere resultaten op eerherstel.

Zware avond
Na het puntverlies tegen sc Heerenveen en Ajax verwacht hoofdcoach Vuckovic een zware avond, zo sprak hij in zijn voorbeschouwing op het duel. “Wij hebben structureel moeite met de wedstrijden tegen Telstar, dat zie je ook in de uitwedstrijd die nipt met 1-2 werd gewonnen. Dat wordt morgenavond niet anders.” De coach is dan ook niet overtuigd van drie punten in eigen huis. “Het is een vraag of de ploeg scherp genoeg is en de focus heeft om zich te herpakken na het verlies van de koppositie. Het antwoord op die vraag ligt bij de groep.”

Bouharat enige afwezige
De coach kan nog niet beschikken over de geblesseerde Ibtissam Bouharat, die al langer kampt met blessureklachten. Verder is de selectie van Vuckovic volledig fit. Kom jij de ploeg steunen tegen Telstar? Het verkooploket op De Herdgang is vrijdagavond vanaf 18.30 uur geopend. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 2,-.