PSV verlengt met Richard Ledezma

PSV verlengt met Richard Ledezma
2 min
PSV1

PSV gaat langer door met Richard Ledezma (21). De Amerikaanse middenvelder verlengt zijn contract tot medio 2024 bij de club. ‘Dit voelt geweldig na het afgelopen seizoen. Ik geniet van ieder moment dat ik voetballer ben’, zegt Ledezma.

Terugknokken
De contractverlenging staat voor Ledezma symbool voor een nieuw hoofdstuk bij PSV. De Amerikaan maakte deze maand zijn rentree op het voetbalveld. Ledezma liep een seizoen geleden een zware knieblessure op en moest daar meer dan een jaar lang van revalideren. Tegen Fortuna Sittard (KNVB Beker) speelde Ledezma zijn eerste minuten in PSV 1 sinds die kwetsuur. “Ik ben ontzettend blij weer onderdeel uit te maken van het team en kijk er enorm naar uit om me te ontwikkelen. Ik besef dat ik geduld moet hebben en ben trots dat ik hier weer sta. Ik kan met woorden niet beschrijven hoe enthousiast ik ben. Ik geniet van ieder moment dat ik voetballer ben”, zegt hij.

PSV’er sinds 2019  
Richard Ledezma is een Amerikaanse aanvallende middenvelder met Mexicaanse roots. Drie jaar geleden werd hij door PSV opgenomen in de jeugdopleiding. Daarvoor voetbalde Ledezma in de Verenigde Staten bij Real Salt Lake. Op PSV Academy begon Ledezma bij Jong PSV, zijn debuut in het eerste maakte de middenvelder in 2020 tegen ADO Den Haag. 

Selectie
PSV1