PSV-selectie hervat seizoen in Qatar

PSV-selectie hervat seizoen in Qatar
2 min

De PSV-selectie is onderweg naar Qatar. Omstreeks 15.00 uur vertrekt een vliegtuig vanaf Schiphol naar het Arabisch Emiraat. Daar bereiden 29 spelers zich komende week voor op de tweede seizoenshelft.

Ihattaren, Vertessen, Aboukhlal, Van de Meulenhof
Mohammed Ihattaren, Yorbe Vertessen, Zakaria Aboukhlal en Mike van de Meulenhof gaan voor het eerst mee op trainingskamp met PSV 1. Daarnaast heeft hoofdcoach Mark van Bommel Jong PSV-spelers Michal Sadílek, Joël Piroe, Jordan Teze en Matthias Verreth opgenomen in zijn selectie. Maxi Romero, Trent Sainsbury en Aziz Behich ontbreken wegens verplichtingen met hun nationale teams. Ramon Lundqvist is met Jong PSV op trainingskamp.

Lozano rechtstreeks naar Qatar
Hirving Lozano heeft van PSV toestemming gekregen om rechtstreeks vanuit Mexico naar Qatar te reizen. De aanvaller werd in de laatste dagen van zijn vakantie geconfronteerd met privéomstandigheden die een wat langer verblijf bij zijn naasten rechtvaardigen. De verwachting is dat de Mexicaan komende week aanhaakt.

Oefenduel met Club Brugge 
PSV traint dagelijks op de Aspire Academy in Doha. Daar speelt het ook, op 11 januari, een oefenduel met Club Brugge. Die wedstrijd begint om 16.00 uur lokale tijd (14.00 uur, in Nederland). Dagelijks op de hoogte blijven van het trainingskamp? Volg PSV op Twitter, Instagram, Facebook en YouTube. Uiteraard vind je ook verslagen van het trainingskamp op PSV.nl. Onderstaand vind je de volledige selectie van PSV.

Selectie 
Aboukhlal, Bergwijn, De Jong, Dumfries, Angeliño, Mauro, Gakpo, Guti, Hendrix, Ihattaren, Isimat, Lozano, Malen, Obispo, Rosario, Pereiro, Piroe, Ramselaar, Rigo, Room, Sadílek, Schwaab, Teze, Van de Meulenhof, Van Osch, Verreth, Vertessen, Viergever, Zoet