PSV op trainingskamp naar Duitsland

PSV op trainingskamp naar Duitsland
2 min

De PSV-selectie verblijft van 3 tot en met 9 augustus in Duitsland voor een trainingskamp ter voorbereiding op de seizoenstart van de Eredivisie. Het team van Roger Schmidt speelt daar oefenduels tegen SC Verl en KFC Uerdingen 05.

PSV verblijft tijdens het trainingskamp in Marienfeld (Harsewinkel). Zaterdag 8 augustus speelt PSV om 16.00 uur in de Sportclub Arena een vriendschappelijke wedstrijd tegen SC Verl. De club afkomstig uit de gemeente Verl komt uit in 3. Liga, ofwel de op twee na hoogste afdeling van het Duitse profvoetbal. Hoofdcoach Roger Schmidt speelde tussen 1995 en 2002 207 wedstrijden voor deze club. Zondag 9 augustus speelt PSV om 16.00 op het complex ‘Klosterpforte’ tegen KFC Uerdingen 05. De club uit Krefeld komt eveneens uit in de 3. Liga.

Besloten trainingen en wedstrijden
PSV heeft in overleg met de organisatie van het trainingskamp moeten besluiten om alle activiteiten (trainingen en wedstrijden) tijdens het verblijf in Duitsland zonder supporters af te werken. De Corona-beperkingen die gelden in het gebied waar PSV verblijft, in combinatie met de logistiek ter plaatse, maken een handelbaar verloop van ‘open trainingen’ onmogelijk. PSV roept supporters daarom dringend op niet af te reizen naar Marienfeld.

De wedstrijden van PSV worden live uitgezonden. Hierover volgt later meer informatie.