'PSV is klaar voor Feyenoord'

'PSV is klaar voor Feyenoord'
1 min
PSV1

De topwedstrijden volgen elkaar in rap tempo op. Roger Schmidt denkt niet dat dat een probleem is voor PSV. 'Wij hebben vaker met zo'n druk schema te maken gehad. Het is geen probleem voor ons', zei de Hoofdcoach zaterdagmiddag op PSV Campus De Herdgang.

"We hebben zondag een goed uitgeruste ploeg om thuis het beste van onszelf te laten zien", verduidelijkte Schmidt, die ziet dat zijn ploeg in vorm is. Dat toonde PSV volgens hem ook tegen Real Sociedad. "De sfeer in ons stadion was fantastisch. Wat we van onszelf verwachten konden we in de praktijk brengen. Tegen Feyenoord moeten we er weer staan Het is een enorm belangrijke wedstrijd, die goed voor het zelfvertrouwen kan zijn.”

Ongehavend
PSV is zo goed als ongehavend uit de strijd van afgelopen donderdag gekomen. Alleen Phillipp Mwene heeft wat klachten. Over Feyenoord sprak Schmidt met respect: "Ik denk dat ze beter zijn dan vorig seizoen en ze hebben een duidelijk idee van spelen. Ze kunnen de boel gesloten houden en hebben offensief een aantal goede spelers.”