PSV grote winnaar Website van het Jaar-gala

PSV grote winnaar Website van het Jaar-gala
2 min

PSV.nl is door het Nederlandse internetpubliek verkozen tot beste website van 2019. Daarmee is PSV de opvolger van Buienradar.nl, die de prijs voor algeheel beste website vorig jaar won. Het is voor het eerst dat een voetbalclub de prijs voor algeheel beste website heeft gewonnen.

Ook categoriewinnaar
De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites, georganiseerd door Multiscope en Emerce. Een gedeelte van het team achter PSV.nl was woensdagavond aanwezig bij de awardshow en nam in Amsterdam de prijs in ontvangst. Eerder op de avond werd PSV.nl ook al verkozen tot de populairste website in de categorie voetbalclub.

Partners
Via PSV.nl blijf je dagelijks op de hoogte van al het nieuws rond de club. Je vindt er (interactieve) verslagen, nieuws over PSV 1, Jong PSV, PSV Vrouwen en alle jeugdteams. Uiteraard kun je via de officiële clubsite ook alle informatie vinden omtrent kaartverkoop en wedstrijden. Naast het team dat dagelijks bijdrages aan PSV.nl levert, wil PSV op via deze weg ook KPN, GX Software, statistiekenbureau Gracenote, productiemaatschappij Southfields en fotopartner Photo-Prestige bedanken voor hun bijdrages én feliciteren met de award.

Website van het jaar
Bij de verkiezingen werden prijzen uitgereikt voor de beste en populairste websites in 34 categorieën. Voor beste websites werd gekeken naar inhoud en ontwerp, voor populairste sites kon het publiek stemmen. Voor PSV en Buienradar werd de prijs voor algehele beste website gewonnen door TROS Radar en Politie.nl.