PSV eert Phillip Cocu

PSV eert Phillip Cocu
2 min

PSV neemt komende zaterdag afscheid van Phillip Cocu, Chris van der Weerden en Ruud Brood. Het drietal vierde de afgelopen seizoenen vele successen met PSV en vertrok deze zomer om te beginnen aan nieuwe uitdagingen.

Terugkeer aan de top  
Cocu en zijn rechterhand Van der Weerden lieten PSV terugkeren aan de top van Nederland. Na zeven titelloze jaren brachten zij PSV in 2015 het 22e landskampioenschap. In de jaren die volgden leidden zij PSV nog twee keer naar de titel. Die twee titels komen ook deels op het conto van Brood die sinds de zomer van 2015 als assistent aan de staf van PSV werd toegevoegd.

Van 2013 tot 2018  
Cocu coachte PSV van 2013 tot afgelopen zomer en werd daarin in totaal driemaal landskampioen. In die periode won PSV bovendien twee keer de Johan Cruijff Schaal en overwinterde het in de UEFA Champions League. Eerder al won Cocu als interim-trainer de KNVB Beker. Voorafgaand aan de wedstrijd staat PSV stil bij deze successen. Uit handen van algemeen directeur Toon Gerbrands ontvangt het drietal een mooi aandenken aan de afgelopen jaren bij de club.

Bezoek PSV - FC Groningen
Wil jij bij de wedstrijd zijn? Er zijn nog zo’n vijfhonderd kaarten op vak MM beschikbaar. Je koopt kaarten in de vrije verkoop door op onderstaande button te klikken.  

Koop tickets