PSV-Bytes: Brenet moet door, Nati is kou zat

PSV-Bytes: Brenet moet door, Nati is kou zat
2 min

PSV’ers doen meer dan trainen, rusten en voetballen. In PSV-Bytes zetten we de leukste berichten van onze spelers, trainers en oud-voetballers op een rij om te zien wat ze naast het veld meemaken.

Zoet geniet na
Jeroen Zoet genoot deze week na van de zege op Feyenoord. De doelman, die zondag met PSV met 3-1 won van de Rotterdammers, vierde het feestje in De Kuip met 'topper' Mart van den Heuvel, teammanager van PSV.


Focus Brenet op Utrecht

Joshua Brenet focust zich alweer op PSV's volgende wedstrijd, thuis tegen FC Utrecht. De vleugelverdediger plaatste op zijn sociale kanelen een foto met daarbij de tekst 'We moeten door'.


Liefde voor jeugd

Aanvoerder Marco van Ginkel nam deze week een kijkje bij de club waar hij in de jaren 90 begon met voetballen. Op Instagram plaatste hij een kiekje met selectiespelers van SV de Valleivogels, de club waar het voor hem allemaal begon.


Arias dolblij

Santiago Arias geniet op zijn beurt van het vaderschap. De Colombiaanse verdediger, die eind 2017 vader werd, heeft zijn Thiago in een zelfde trui als hemzelf gestoken, zo lijkt het.


Nati is kou beu

PSV Vrouwen-speelster Sofia Nati is helemaal klaar met de kou in Nederland. De winteraanwinst laat op Instagram weten uit te kijken naar warmere dagen, getuige de hashtags bij haar post.

Winteroutfit De Wijs
De aan Excelsior verhuurde Jordy de Wijs herstelt momenteel van een blessure. Tussen zijn hersteltrainingen door vond de verdediger tijd om een nieuwe winteroutfit bij elkaar te shoppen.


Commentator Wijnaldum
Voormalig PSV-aanvoerder Georginio Wijnaldum blijkt niet alleen goed te kunnen voetballen. Aan de Liverpool-speler lijkt namelijk een talentvol commentaal verloren te zijn gegaan, zo blijkt uit onderstaand filmpje.

https://twitter.com/LFC/status/966670502487085057