Project FITfans afgetrapt

Project FITfans afgetrapt
2 min

Bij Topsupport St. Anna heeft woensdagavond de officiële aftrap van het programma FITfans plaatsgevonden. Samen met partner St. Anna Zorggroep wil de PSV Foundation middels FITfans de gezondste supportersschare van Nederland realiseren.

Verandering
Samen hebben beide partners een twaalfweeks programma ontwikkeld die PSV-supporters helpt een gezondere leefstijl te creëren. Alle deelnemers worden tijdens het programma, dat wordt gehouden in en random het Philips Stadion, gestimuleerd om levenslang een positieve verandering te bewerkstelligen met betrekking tot hun leefstijl.

Kennismaking
Woensdagavond begonnen alle deelnemers met een interactieve kennismaking met het programma, elkaar, coaches van de PSV Foundation en St. Anna. Tijdens de kennismaking heeft er tevens een lichaamsmeting plaatsgevonden zodat deelnemers bewust werden van hun lichaamsvet, spiermassa en basaalmetabolisme. In het programma worden meerdere voorbeelden van technieken en strategieën om gedragsveranderingen te realiseren besproken. Vervolgens kunnen deelnemers zelf kiezen welke technieken en strategieën het beste bij hen passen. Nina de Rooij, de leefstijlcoach van PSV, geeft daar ook aan dat het belangrijk is dat iedereen een positieve leefstijl ontwikkeld waar hij of zij plezier aan beleefd.

Interesse?   
Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden? stuur dan een mailtje naar n.derooij@psv.nl. Mocht er een volgende groep starten, dan word je als eerste op de hoogte gebracht.