Prijswinnaars bij PSV Vrouwen - sc Heerenveen Vrouwen

Prijswinnaars bij PSV Vrouwen - sc Heerenveen Vrouwen
2 min
Vrouwen

PSV Vrouwen speelt vrijdagavond tegen sc Heerenveen op PSV Campus De Herdgang. Daarnaast ontvangt het vrouwenteam tientallen prijswinnaars uit de amateursport met dank aan sponsors Louis Verwimp, GOED, Van Uffelen Mode en GebouwService Zuid.

PSV Vrouwen won de eerste ontmoeting met de Friese ploeg met 4-0 in eigen huis. In Heerenveen werd er nipt met 1-0 gewonnen. Voor de derde ontmoeting in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen wordt PSV gesteund met extra support van de amateurteams vanaf de tribunes. Bij sc Heerenveen komt nieuwe aanwinst Chimera Ripa in actie, die vanaf 1 juli de overstap naar Eindhoven maakt.

Coach Rick de Rooij verwacht dat zijn team gretig van start gaat, “We hebben een goede voorbereiding gedraaid. Ik verwacht een aanvallend ingesteld PSV. Een team dat wil domineren aan de bal en veel kansen creëert.” De Rooij zal in zijn wedstrijdselectie geen beroep kunnen doen op de geblesseerde Laura Strik en Maxime Snellenberg. Melanie Bross en Jeslynn Kuijpers keren terug bij PSV Vrouwen na lichte klachten.

Live op PSV YouTube  
De wedstrijd PSV Vrouwen - sc Heerenveen Vrouwen is vanaf 19.30 uur live te volgen via PSV YouTube. Er volgens tevens updates over het scoreverloop via de social media kanalen van PSV Vrouwen. Voor de geïnteresseerde supporters is er nog kassaverkoop op PSV Campus De Herdgang vanaf 18.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 5,00 per stuk.