Phoxy ontvangt een gouden beeldje

Phoxy ontvangt een gouden beeldje
1 min

Voorafgaand aan de wedstrijd PSV - Feyenoord heeft Tiny Sanders Phoxy verrast met een gouden beeldje. De directeur van PSV is trots op de mascotte omdat hij al vijftien jaar zoveel leuks organiseert voor jonge PSV-fans. Phoxy heeft het beeldje inmiddels een plekje in het PSV Museum gegeven. PSV TV legde het moment vast. Klik op de afbeelding en bekijk het filmpje.

Voorafgaand aan de wedstrijd PSV - Feyenoord heeft Tiny Sanders Phoxy verrast met een gouden beeldje. De directeur van PSV is trots op de mascotte omdat hij al vijftien jaar zoveel leuks organiseert voor jonge PSV-fans. Phoxy heeft het beeldje inmiddels een plekje in het PSV Museum gegeven. <u>PSV TV legde het moment vast</u>.

Phoxy werd voorafgaand aan PSV - Feyenoord verrast met het beeldje. Phoxy werd voorafgaand aan PSV - Feyenoord verrast met het beeldje.

PSV Phoxy Club

De PSV Phoxy Club is een fanclub voor jonge PSV-fans van nul tot en met twaalf jaar. Mascotte Phoxy is het boegbeeld van de fanclub. Hij organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten voor leden, waaronder de Babyfoto en de PSV Phoxy Clubdag maar stuurt hen ook regelmatig post en mail. Op <u>www.phoxyclub.nl</u> zie je wat Phoxy verder nog allemaal doet.

Klik op de afbeelding en bekijk het filmpje. Klik op de afbeelding en bekijk het filmpje.