Persconferentie | 'We willen dit seizoen als ware kampioen afsluiten'

Persconferentie | 'We willen dit seizoen als ware kampioen afsluiten'
2 min
PSV1

Peter Bosz wil het seizoen met een driepunter afsluiten en daarvoor dient RKC Waalwijk als laatste horde. De Hoofdcoach heeft er geen enkele twijfel over dat zijn ploeg komende zondag nog eenmaal sterk voor de dag komt.

De positie van RKC Waalwijk, dat op de laatste speeldag de play-offs om promotie/degradatie nog wil ontlopen, gebruikt Bosz als motivatie voor zijn eigen ploeg. "Ik twijfel niet aan onze sportieve plicht. Ik heb de spelers tijdens de voorbespreking de stand op de ranglijst laten zien. Ik heb mijn ploeg gewezen op hun verantwoordelijkheid."

Revanche
Gedurende de dagen na het gelijkspel in Limburg bleef het teleurstellende resultaat steken bij de voltallige selectie. "Ik ben nog steeds doodziek van het gelijkspel tegen Fortuna Sittard. Je bent er zó ontzettend dichtbij", aldus de Hoofdcoach, die dat gevoel ook bij zijn ploeg proefde.

"Als je kampioen bent, moet je als een kampioen spelen. Dat hebben we tegen Fortuna Sittard niet laten zien, maar daarnaast is het ook jammer dat het in handen krijgen van dat puntenrecord niet gelukt is. De jongens baalden er zelf ook enorm van, dus met het besef zit het goed. We willen dit seizoen gaan afsluiten als een ware kampioen."

Gestelde doelen
Er bestaat geen twijfel over de intentie van PSV. "Wij willen zondag winnen en een puntenaantal van 91 behalen, dat gebeurt niet vaak in de competitie. We zijn erop gebrand om dat aantal te bereiken en daarvoor moeten we zondagmiddag winnen."

Bekijk HIER alle berichtgeving rondom het slotstuk van de Eredivisie voor PSV dit seizoen.